Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Good Heart

На источној страни Гили Травангана налази се Добро срце. Од севера ка југу, ова локација почиње као благе падине која постепено постаје све стрмија док се не завршава као зид.

Сазнајте више

Magic Reef

Магични гребен се може наћи тамо где струја долази на северној страни Гили Меноа. Ово је одлично место за роњење за оне који желе да плове дуж гребена. Сајт је најпогоднији за рониоце почетнике.

Сазнајте више

Meno Wall

Недалеко од западне стране Гили Меноа и дом за мноштво ракова, Мено Валл је одлично место за ноћно роњење. Зид се протеже од 5м до 16м, а други зид иде мало дубље.

Сазнајте више

Bounty Wreck, Gili Tarawang

30 метара дуга потопљена платформа на југозападној страни Меноа, ово место је прекривено тврдим и меким коралима. Гребен је уточиште за многе врсте риба као што су шкорпиони, камене рибе и младунци шишмиша. Овде се често могу видети велике јате рибе бубњаре.

Сазнајте више

Biorocks

Благи нагиб недалеко од источног краја Гили Травангана који је добио име по огромним зрацима који се овде могу видети. Добар роњење, ово је кућни гребен и била је недавна локација пројекта Био Роцк. Постављено је укупно 8 вештачких гребена који су привукли разне морске животиње.

Сазнајте више

Bio Rocks

Bio Roks je projekat koji pomaže ponovnom rastu oštećenih grebena. To su metalne strukture napravljene od čoveka koje imaju zdrave žive korale prikačene na njih, i mala električna struja koja se proteže kroz njih kako bi se ubrzala procedura pravljenja novog zdravog grebena.

Сазнајте више

Turtle Heaven Gili

5 minuta brodom od Gili Trawangan u Gili Meno. Luksuz morskog života učinio je ovo ronilački sajt idealnim za početnike ili ekspertskog ronioca.

Сазнајте више

Rolling Hills

На јужном делу Гили Меноа налази се низ 'котрљајућих' гребена који су окренути ка острву. Ова локација постепено расте дубље и обиље локалног морског живота може се наћи широм подручја.

Сазнајте више

Jammin

Smešten na uglu soutweasterna Gili Trawangan, ovaj sajt sadrži nagib između 5 i 16 metara, pretvarajući se u peščano dno na dubljim dubinama.

Сазнајте више

Gili Meno Harbour

Лука Гили Мено налази се на благој падини са коралима и морским животом који се простире на месту роњења. Морске корњаче, мурена и јата фузилера су међу неким од морских животиња које се могу видети дуж локације. Ова локација је погодна за почетнике рониоце.

Сазнајте више