Роњење на Бахамима

Бахами су архипелаг који се састоји од више од 700 малих, тропских острва. Овај рај се налази око 300 миља од југоисточног врха Флориде. Разноликост острва омогућава избор између више врста авантура. Можете одлучити да одете на узбудљиво, акцијом препуно путовање у главни град Бахама, Насау, или да одете на мирнији одмор на Андросу. Најлакши начин да дођете до овог очаравајућег места је доласком на међународни аеродром у Насауу, а одатле ухватите локални чартер до острва које желите да посетите.

Роњење на Бахамима је узбудљиво искуство. Многе авантуре чекају сваки ниво рониоца. Истражите потопљене шпанске галије и дубоко плаве вртаче које се спуштају у подводне пећинске системе. Морски живот Бахама укључује огромне и шарене коралне гребене, што их чини савршеним местом за роњење. Овде се може наћи једно од најбољих места за роњење ајкула на свету. Комбинација подводног живота који одузима дах и спектакуларних призора на врху чине Бахаме савршеном локацијом. Бахамска острва су широм света позната по својим белим пешчаним плажама, кристално чистом тиркизном мору, одличном пецању и живахном локалном становништву. Не можете пропустити карневал Јунканоо, који се слави сваког маја и представља фестивал пун музике, игре и маски.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места на Бахамима

Andros

Ронећи у Андросу, бићете задивљени стотинама врста риба и корала које ћете видети, као и Андросовим коралним гребеном.

Сазнајте више

Eksume

Ексума је једноставно пронађени рај. Такође познат у формату множине као „Тхе Екумас“, преко 365 острва чине овај округ Бахама.

Сазнајте више

Ronjenje u Friportu

Фреепорт је једна од најпознатијих светских локација за роњење ајкула - то је невероватна подводна атракција коју не можете пропустити.

Сазнајте више

Novo proviđenje

Њу Провиденс је важна ронилачка дестинација: почетници ће пронаћи савршено место за учење роњења у близини Насауа са плитким гребенима и кристално чистим водама.

Сазнајте више

Veliki Bahami

Једно од најнасељенијих острва је острво Гранд Бахама. Роњење тамо је загарантована и узбудљива авантура, острво је најпознатије по сусретима са ајкулама

Сазнајте више

Nasau

Уживајте у многим авантурама док роните у Насауу са бројним бродоломима за истраживање и задивљујућим локацијама за роњење.

Сазнајте више

Jezik okeana

Широка разноликост морског живота може се видети док истражујете више локација за роњење које окружују Андрос.

Сазнајте више

Ронилачке локације на Бахамима

Путне информације за Бахаме

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Аеродроми

 

NAS

Валута

 

BSD

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC-05:00

Мрежни провајдер

 

Bahamas Telco. Comp.

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!