Роњење у Палау

Република Палау је архипелаг од преко 200 запањујуће сликовитих тропских острва. Ова земља је део региона Микронезије у западном Тихом океану и има већину од својих 21.000 становника који живе на главном острву Корор и деле занимљиву историју. Палау је земља богата културом; У почетку су га населили филипински мигранти, а окупирали су га и њиме владали Немци, Јапанци, а завршио је у америчким рукама током Другог светског рата; Палау сада влада собом као република у слободној асоцијацији са Сједињеним Америчким Државама. Ронећи у кристалним водама Палауа и око острва још увек можете видети остатке рата и импресивне олупине бродова.

Палау је архипелаг познат међу рониоцима по роњењу на дасци. Ова земља има преко 500 острва и налази се на 'буцкет лист' ронилачкој дестинацији која је названа једним од "Седам светских чуда". Неке од места за роњење на Палауу које морате посетити су Плави угао и Немачки канал; до ова два ронилачка места је тешко доћи преко дневног чартера, тако да ће вам требати неколико додатних дана током вашег путовања. Рониоци који озбиљно желе да искусе кристалне воде и прелеп подводни свет Палауа требало би да се одлуче да резервишу екскурзију даска у трајању од 7-10 ноћи. Палау има разноврсност морског живота као нигде другде на земљи; има преко 1300 различитих врста гребенских риба, 550 врста корала и дугу листу великих пелагика који долазе да се хране у овим водама богатим хранљивим материјама.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места на Палау

Ронилачке локације у Палау

Информације о путовању за Палау

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Валута

 

USD

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC+09:00

Мрежни провајдер

 

Palau National Communications Corp. (PNCC) (Palau

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!