Роњење у Француској Полинезији

Преко 100 бујних, смарагдних острва која прошарају 200 милиона квадратних миља чистог тиркизног мора у центру јужног Пацифика чине Француску Полинезију. Ова јединствена земља има 5 главних архипелага: острва Социети, архипелаг Туамоту, острва Гамбиер, острва Маркуесас и острва Тубуаи. Његов главни град Папеете налази се на Тахитију, који је део острва друштва, и познат је по свом спектакуларном морском животу...

Позната по својој романтичној привлачности и богатој полинезијској култури, Француска Полинезија се такође сматра једном од најбољих ронилачких дестинација на свету. Ова земља приказује сваку замисливу нијансу плаве у својим водама. Размишљање о Француској Полинезији може изазвати слике задивљујућих плавих лагуна, сунчаних полинезијских домородаца, ватрогасаца и бунгалова изнад воде, али подводни свет је једнако спектакуларан. 6 најбољих острва за роњење су Тахити, Мура, Бора Бора, Факарава, Махини и Рангироа. Роњење на дасци је најбоља опција за истраживање подручја и уживање у топлој води, кристално чистим гребенима, хиљадама риба, узбудљивим роњењима ајкула, огромним зрацима манте и забавним дрифт роњењима.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у Француској Полинезији

Чињенице о Француској Полинезији

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!