Роњење у Гвадалупу

Гвадалупа је француска регија која се налази у срцу Малих Антила. Многи пејзажи који изазивају страхопоштовање, испуњени авантуром, чекају вас на овом месту, укључујући вулкан, тропске шуме, поља шећерне трске, плаже и увале, да споменемо само неке. Гвадалупа је мултикултурално богата земља. Истраживачи ће гарантовано пронаћи савршено узбудљиво искуство. Ово је идеално место за роњење, роњење и планинарење; наћи ћете много могућности за незабораван одмор.

Ронећи у Гвадалупу, открићете различите подлоге и подводне пејзаже, укључујући ливаде, коралне гребене, олупине, лукове и пећине и спустове. Можете ронити током целе године и широм архипелага са ронилачким местима у Гранде Терре, Бассе Терре, Марие Галанте, Ла Десираде, Лес Саинтес. Резерват Кусто је ронилачка дестинација коју морате посетити где је командант Жак-Ив Кусто снимио неколико сцена из филма „Свет тишине“ 1955. године. Између јануара и априла, неки зарони се врше уз певање грбавих китова; не можете пропустити ову узбудљиву авантуру. Такође можете очекивати да ћете наићи на зраке, корњаче, разнобојне коралне рибе и делфине.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације које треба посетити у Гвадалупи

Чињенице о Гвадалупи

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!