Роњење у Еквадору

Налази се на северозападном углу Јужне Америке, Еквадор је заиста јединствена земља. И културно и географски разнолик, службени језик Еквадора је шпански, иако је признато и 13 америчких језика. Ова прелепа земља је лако доступна кроз њен главни град, Кито, са међународним летовима сваки дан. Еквадор је најпознатији по острвима Галапагос која се налазе 600 миља од пацифичке обале и до којих се стиже домаћим летом из Кита или Гвајакила до Балтре или острва Сан Кристобал.

Еквадор, који је добио име по екватору који пролази кроз њега, има четири различите географске зоне: планине Анда, амазонску прашуму, обалу и архипелаг Галапагос. Еквадор своју снажну културну позадину вуче из историје Инка. Топлина његових људи у комбинацији са фантастичним пејзажима, одличном кухињом и познатим роњењем, чини Еквадор одличном дестинацијом за путовања. Роњење у Еквадору је једноставно једно од најбољих роњења на свету. Иако постоје добри рониоци на копну, роњење на острвима Галапагос је оно о чему се ради. На врху листе свих страствених ронилаца, ова острва су различита од било којег другог места на земљи.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Еквадору

Ронилачке локације у Еквадору

Путне информације за Еквадор

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Аеродроми

 

LTX, UIO

Валута

 

USD

Jezik

 

es

Електрична енергија

 

120 V / 60 Hz

Временска зона

 

UTC-05:00

Мрежни провајдер

 

Alegro/Telcsa, Claro/Porta, MOVISTAR/OteCel

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!