Роњење у Бонаиреу

Бонаире, удобна мала острвска општина Холандије, налази се у јужним Карибима, на обали Венецуеле. Овај рај је проглашен за дестинацију број један за роњење са обале на Карибима. Сматра се рајем за рониоце због свог обилног коралног гребена удаљеног само неколико стопа од обале и прелепог подводног света. Иза живописног подводног света, наћи ћете пејзаж налик пустињи испуњен кактусима, национални парк Вашингтон Слагбааи, који је еколошки резерват, и уточиште фламинга. Такође можете уживати у многим другим активностима у Бонаиреу, као што су брдски бициклизам, кајак, сурфовање змајем, једрење на дасци и наравно роњење.

Бонаире је прави ронилачки рај и светски позната дестинација. Ово острво има много приступачних роњења на обали са шареним коралним гребенима само неколико стопа удаљено од обале. Уроните у кристално чисте, мирне и топле воде Националног морског парка Бонаире, који је отворен 24/7, 365 дана у години; ваше следеће место за роњење никада није далеко јер овај морски парк има преко 60 места за роњење, до којих се може доћи са обале или чамцем. Бићете задивљени нетакнутим подводним животом са више од 350 врста риба и 50 врста тврдих и меких корала. Ваша Бонаире подводна авантура чека.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у Бонаиреу

Информације о путовању за Бонаире

Тип прикључка за напајање

 

A, B, C

Валута

 

USD

Jezik

 

en, es, nl

Електрична енергија

 

120V

Временска зона

 

UTC-08:00 - UTC-04:00

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!