Филозофија ССИ обуке - ССИ Дивер Дивер

Шта сваки ронилац треба да зна!

ССИ програми пружају подводно искуство које окупља људе док уче вредности комуникације и сарадње, како изнад тако и испод површине. ССИ асортиман програма је један од најефикасније дизајнираних и темељно тестираних система образовања ронилаца у свету. Постоје четири различите компоненте да постанете ронилац — одговарајуће знање, вештине, опрема и искуство. Ово зовемо ССИ Дивер Диамонд.

Woman sitting wtih her laptop on the Beach, checking out SSIs digital platform MySSI

Знање

Знање замењује анксиозност и страх тачним информацијама. Постоји много начина на које можете започети ССИ програм — традиционална обука, учење код куће или онлајн обука. Без обзира на који начин одлучите да похађате програм, он ће се предавати на исти начин — користећи ССИ Тотал Теацхинг Систем. Током интерактивних сесија прегледа, ваш ССИ Диве Профессионал ће вас научити како је „вредност земљишта“ — оно што научите из воде — повезана са „вредношћу воде“ — шта радите са информацијама у води.

Student and Teacher are happy in the water showing the dive training works well

Вештине

Најбољи начин да научите основне вештине је континуирано и исправно понављање. Циљ овог понављања је да се вештине науче тако добро да се могу изводити аутоматски, и без свесног размишљања. Ово је ССИ-јев препознатљив метод тренинга у води: „Удобност кроз понављање.“ Верујемо да је од виталног значаја издвојити доста времена за вежбање да бисте развили вештине неопходне да бисте постали компетентан и удобан ронилац. Ваш ССИ Диве Профессионал ће вас водити кроз низ свеобухватних вежби вештина које ћете моћи да вежбате док не постану друга природа.

Woman with her own dive equipment looking confidently forward to her next dive

Опрема

Желимо да вам буде пријатно у свакој фази вашег тренинга. Ваш ССИ Диве Профессионал ће подучавати час као да ћете постати ронилац и инвестирати у сопствену опрему. Иако је одлука да инвестирате у сопствену опрему на крају ваша, наше године искуства су нас научиле да је најлакши начин да постанете ронилац у сопственом висококвалитетном Тоталном ронилачком систему. Разумевање како да управљате сопственом опремом осигурава да уживате у сваком минуту сваког роњења и да не губите време да научите како да рукујете непознатом или неприкладном опремом. Ово повећава вашу способност роњења и додаје елемент благостања и самопоуздања вашим искуствима. Ако одлучите да не купите свој Тотални систем за роњење, најбољи начин да започнете је да користите сопствени лични систем за роњење и излагање. Ваш ССИ Диве Профессионал ће радити са вама да пажљиво одабере одговарајућу опрему која вам одговара.

Woman enjoys her dive underwater with peace of mind

iskustvo

Обука развија знања и вештине, али једини начин да стекнете право искуство рониоца је да роните! Због тога вас ССИ подстиче да током тренинга учествујете у више роњења у отвореним водама него само у минималном потребном броју. Што више роните, више ћете уживати у спорту. Дакле, изађите тамо, истражите нове светове, упознајте нове пријатеље и видите зашто је роњење са ССИ ронилачким центром „Ултимативно ронилачко искуство!“