Постаните сертификовани ронилац ССИ Фисх Идентифицатион

Светски океани су дом хиљадама врста риба, а ви ћете наићи на мноштво ових фасцинантних створења током роњења! На овом курсу ћете научити све вештине и концепте који су вам потребни да идентификујете уобичајене породице карипских, индо-пацифичких и гребенских риба у Црвеном мору. По завршетку, добићете сертификат специјалности ССИ Фисх Идентифицатион.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

6

Број академских сесија

 

8

Максимална дубина тренинга

 

30 m / 100 ft

Предложено трајање (х)

 

3-6

Предуслови за сертификацију

 

Нема предуслова за сертификацију

SSI стандарди
Jezici
portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
english
English
english-imperial
English US (imperial)
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
turkish
Türkçe

Постаните одговоран ронилац

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Сазнајте зашто су океани важни за човечанство

Сазнајте више о претњама по наше океане и њиховим последицама

Научите како можете помоћи са само неколико једноставних радњи

Наставите са тренингом

Надоградите своје искуство обуке тако што ћете похађати више специјалних програма. Они су савршени за ваш тренутни тренинг! Када завршите одређени број специјалних програма упарених са пријављеним роњењима, такође ћете аутоматски зарадити ССИ оцене признавања – ССИ Специалти Дивер, ССИ Адванцед Опен Ватер Дивер и ССИ Мастер Дивер. Наставите са ССИ специјалном обуком одмах и зарадите признање док постајете сигурнији и удобнији ронилац!

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Ручно одабране дестинације за љубитеље водених спортова

Ако волите морски живот или сте почетник подводни природњак, не пропустите наше специјалистичке програме за екологију! Они су савршен начин да научите о различитим морским животима и како безбедно ронити са ајкулама, зрацима и још много тога. У потпуности доступно на мрежи, почните данас са ССИ.