Започните свој програм Адванцед Адвентурер данас

Ако не можете да одлучите који су специјални програми најбољи избор за вас, придружите се програму ССИ Адванцед Адвентурер! Са овим програмом можете испробати разне специјалитете пре него што се посветите пуним специјалним програмима. То је одличан начин да искусите шта је напредна обука рониоца и колико она може бити драгоцена за ваше ронилачке авантуре. Током напредног програма авантуриста, испробаћете 5 различитих специјалитета. Завршићете једно тренинг зарона у отвореној води по специјалности након свеобухватног брифинга са вашим ССИ инструктором. Са овим пробним програмом у специјалном роњењу, имаћете потпуну слободу да истражујете. Можете завршити комплетне специјалистичке програме у било ком тренутку у будућности и приписати им своју напредну обуку за авантуристе.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

10

Број академских сесија

 

5

Количина отворених сесија

 

5

Максимална дубина тренинга

 

30 m / 100 ft

Предложено трајање (х)

 

10-15

Предуслови за сертификацију

 

Опен Ватер Дивер сертификат

SSI стандарди
Jezici
portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
hebrew
עברית
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
swedish
Svenska
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова

ПОДЕСИТЕ ИОУР Диве Адвентуре

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Покушајте да се авантура скок из разних ССИ Специалти програма

Искуство нова опрема и вештине

Наставити специјалитет програми уживате да зарадите више сертификате

Наставите са обуком и зарадите бесплатно признање

Надоградите своје искуство обуке тако што ћете похађати више специјалних програма. Они су савршени за ваш тренутни тренинг! Када завршите одређени број специјалних програма упарених са пријављеним роњењима, такође ћете аутоматски зарадити ССИ оцене признавања – ССИ Специалти Дивер, ССИ Адванцед Опен Ватер Дивер и ССИ Мастер Дивер. Наставите са ССИ специјалном обуком одмах и зарадите признање док постајете сигурнији и удобнији ронилац!

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за напредно роњење

Испробајте низ стилова роњења, побољшајте своје вештине и стекните искуство које вам је потребно за истраживање најбољих светских локација за роњење. Без обзира на вашу страст роњења, имамо ССИ програм напредне обуке за вас. Набавите ССИ Специалти сертификате да бисте постали безбедан и удобан ронилац.

Havaji

Свака могућа врста авантуре може се наћи на "тропском рају" Хавајима, укључујући драматичне назубљене литице, активне вулкане и чисте тиркизне воде.

Сазнајте више

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Белизе

Белизе има други највећи корални гребен на свету и стога нуди неке од најбољих места за роњење на свету.

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више

Mauricijus

Маурицијус, острво неупоредиве лепоте, дом је неких од највећих светских коралних гребена и морског живота који су икада виђени.

Сазнајте више

Maldivi

Острвска држава која се налази на југозападној обали Индије у Индијском океану, Малдиви се састоје од 26 различитих гребена у облику прстена који се називају атоли.

Сазнајте више