Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Palma Caves

Величанствене пећине - идеалне за напредне рониоце који желе да стекну своје прво искуство у роњењу у пећинама. Разнолико и природно светло, стварајући визуелну посластицу! Максимална дубина је око 16 метара. Дубина улаза у пећине је 8 метара.

Сазнајте више

Isla de Sa Porrassa

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Савршено место за роњење за једносмерно роњење. Прелепе избочине под водом, пећински пејзаж, Поседонија, Бегиннер Про. ББД почиње на око 15 Мт, завршетак роњења око 5 Мт.

Сазнајте више

Isla del Sec

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Ронилачка локација за све нивое, од почетника до професионалаца. Мали чамац на 18 Мт са неколико делова још увек јасно препознатљивих (кутије, јарбол, план брода) Још два чамца на дубини од цца 27 м.

Сазнајте више

Cala Bella Dona

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Ронилачка локација је веома погодна за дегустаторске рониоце, обучавајуће роњење и нове рониоце. Вода налик на Карибе, песковито земљиште, ближе стенама, прилично каменито тло, Поседонија

Сазнајте више

Portals Vells

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Стационарно роњење је погодно за почетнике, исто тако роњење у једном правцу је идеално за почетнике и напредне. У високој сезони мора се пратити саобраћај бродова у заливу.

Сазнајте више

Punta Mula

Лако и разноврсно место за роњење са максималном дубином од 20 метара. Добро погодно за почетнике. Стене које се надвисују, прелепе стенске формације и зидови богати су морским животом.

Сазнајте више

Carlotta

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Веома интересантно место за роњење, погодно и за рониоце са сертификатом на отвореним водама. Пролазак великог 20 метара стрмог зида и разних већих и мањих камених формација.

Сазнајте више

Cap de Cala Figuera

Одлично место за роњење за почетнике и напредне рониоце, одмах испод светионика на југозападу острва. Висораван је дом за велики избор фауне. Прелепа, са шареним сунђерима и обраслим стенама заклона за роњење. Максимална дубина је 20 метара.

Сазнајте више

Punta Cautius

Роњење за све нивое у кристално чистој води. Велики плато се налази на 8 метара са капијом до 28 метара. Понекад се овде виде зраци. Ово роњење има једну од најлепших подводних сцена на Мајорци.

Сазнајте више

Punta Martin

МАШИНСКИ ПРЕВОД: Веома импресиван подводни свет са малом пећином на крају ББД роњења и прелепом шетњом на око 12 Мт ронилачком месту погодном за све кораке.

Сазнајте више