Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Lake Hollywood

Приватна ронилачка локација налази се у Равенел у Јужној Каролини. Ово слатководно језеро дуго 1 миљу је претежно дубоко 20 стопа са неколико рупа од 30 стопа.

Сазнајте више

Frederick W. Day Wreck, Offshore Charleston, SC

Olupina se nalazi na oko 10 milja od luke Čarlston. Four Masted Wooden Hulled Schooner, Wrecked 9/17/1914 bound from New York traveling to Wilmington NC with a cargo of cement bags. Max Dubina 60 stopa sa 25 stopa olakšanja.

Сазнајте више

Cooper River South Carolina

Река Купер... нуди рониоцима јединствено искуство претраживања дна реке у потрази за огромним мегалодонима фосилизованим зубима ајкуле, фосилима китова, фосилима мастодонта и многим другим фосилима. Овде постоји и одлична прилика за ловце на благо који траже индијске артефакте, колонијалне артефакте итд.

Сазнајте више

Clarks Hill, East Dam

Ово је језеро Цларк'с Хилл, које се назива и језеро Стром Тхурмонд. То је одлично место за вожњу чамцем, пливање и роњење. Главни услови животне средине о којима треба размишљати су температура, дубина, стеновито и стрмо спуштање до обале и могуће сметње других људи.

Сазнајте више

Lake Murray Irmo Side “Rhett’s Reef“

Познато као место за роњење Рхетт'с Рееф налази се на северном крају бране језера Мареј у рекреативној области северне бране језера Мареј, 9 минута од ронилачког центра Ватерее. Адреса 2101 Н Лаке Др, Цолумбиа, СЦ 29212. Улаз у воду је преко степеница које се налазе са леве стране када се улази у простор за пикник са паркинга.

Сазнајте више

Royal Springs

Ovi izvori se prirodno javljaju na mestima gde kristalno čista voda teče od akvifera (pod zemljom) do površine na hrskavih 72 stepena. Rojal Springs se nalazi na grupi izvora reke Suvani u blizini Live Oak-a, FL.

Сазнајте више

Peacock Springs

Рониоци свих нивоа могу уживати у изворима на овој локацији. Оранге Грове је отворен за сертификоване рониоце на дах, а постоје пећине и пећине које треба истражити за сертификоване пећинске рониоце. Вода је кристално чиста, а умиваоници су окружени прелепим цветовима. Парк има столове за пикник, стазе и лонце.

Сазнајте више

Troy Springs

Овај извор прве величине дубок 70 стопа нуди могућности за пливање, роњење и роњење. У плиткој води изворишта налазе се остаци пароброда Медисон из доба грађанског рата, који је потопљен 1863. да не би био заробљен.

Сазнајте више

Ginnie Springs

Гинние Спрингс је једна од најпознатијих локација за пролећно роњење на Флориди. Парк има три различита ронилачка места за сертификоване рониоце: плесну дворану Гинние, систем Ђавољег пролећа и реку Санта Фе.

Сазнајте више

Little Blue Spring

Mala Plava- Florida je izgubila rupu za plivanje. Smešten u državnom parku Gilchrist Blue Springs u Haj Springsu, little Blue Springs se nalazi na kratkoj šetnji od popularne oblasti za plivanje u Plavim izvorima. Mala Plava je još uvek zapanjujuće plava i kristalno čista, svedočanstvo svežeg izvora vode.

Сазнајте више