Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

La brecha de Dany

Дани'с Црацк је место за роњење које је открио један од особља Сцуба Мораира. Смештен на 5 минута од Велике печурке, можемо пронаћи максималну дубину од 19 метара и мали пролаз...

Сазнајте више

Moraig’s Cave

Смештен на 15 минута од Мораире, ово ронилачко место је савршено за свакога, чак и за оне са мало искуства у роњењу. Максимална дубина је око 15 метара и можете пливати у два мала пећинска система, где је светлост невероватна. Један води до пећине дуге 2 км.

Сазнајте више

Isla Descubridor Norte

Дисцовери Исланд Нортх је дивно ронилачко место где имамо максималну дубину од 26 метара. Роњење варира од стена у облику громада до пешчаног дна са прелепим вртом Поседоније на плитком делу роњења.

Сазнајте више

Isla Descubridor Sur

У непосредној близини плаже Гранадела, наћи ћемо јужни део острва Десцубридор, које је издужено острво које се налази на јужној страни Кабо де ла Нао и има површину од 2,5 хектара. Потпуно је каменит и готово неприступачан.

Сазнајте више

Cuvea de los Organos

Пећина Оргуља је веома лепо ронилачко место на дубини од 8 до 30 метара, у ниској сезони, када нема превише саобраћаја чамцима, можемо чак и да одемо до прелепе отворене пећине где можемо да изронимо на пар минута и уживамо у призору...

Сазнајте више

Esquina de los órganos

Орган´с Цорнер је место за роњење које можете да урадите на дубини од 15 или 28 метара због подводне топографије, налази се одмах испод ел Цаб де ла Нао који је најближи део шпанског копна Ибици...

Сазнајте више

El Laberinto

Лавиринт, који се налази на 10 минута од Мораире, веома је смешно место за роњење са наизменичним вртовима Поседоније, пешчаним дном и прелепим громадама и стеновитим формацијама са неколико пролаза. Максимална дубина је између 14 и 17 метара у зависности од руте којом се иде.

Сазнајте више

L'Escull

Смештени у општини Јавеа, овом итинерару приступамо бродом. Лако је пронаћи јер је морфологија острва веома карактеристична, путовање можемо организовати сами ако имамо чамац или преко ронилачких центара Јавеа.

Сазнајте више

Los Pinos

Лос Пинос је заправо прекретница Лабиринтх Диве'с Сите-а, међутим, ако имамо рониоце који су веома добри у ваздуху, можемо заронити на 2 места за роњење у једном...

Сазнајте више

Bajo L’Escull

Урањање на дубину од 18 метара идеално је да видите живот и уживате у великом луку где можете уживати у невероватној промени пејзажа. Имаћемо сифоне и мале рупе да тражимо живот.

Сазнајте више