Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Pati Point

Зарон уз могућност великих струја и умереног до узбурканог мора. Баракуда, ајкуле, велике пелагичне рибе, корали. Садржи велику пећину на 115'. Ово је узбудљиво роњење за веома искусне рониоце!

Сазнајте више

Ritidian Point

Коси гребен (10-130') на северозападном углу Гуама. Дрифт роњење са могућношћу великих струја и најбоље је за напредне до експертске рониоце, осим у најмирнијим условима. Баракуда, ајкуле, велике пелагичне рибе, морски бичеви и тврди корали. Супер чиста вода чини ово одличним дрифт роњењем!

Сазнајте више

Napoleon Cut - Guam

Северни гребен од 10-130' Коси зид са пешчаним каналима, препустима и малим ајкулама, баракудама и необичним стеновитим формацијама. Име је добио по повременом Наполеону Врассе-у који се овде може видети. Супер чистој води се може приступити само чамцем и обично се ради као дрифт.

Сазнајте више

The Tunnel - Guam

Северни корални гребен који се пружа од линије литице. Школовање рибе, бистра вода и велике формације корала. Природни отвор у гребену који почиње на 35' и излази на 45'. Пећине и пешчани канали обилују овом подручју.

Сазнајте више

Octopus Reef

Северно налазиште код тачке Уруно, 15-110'. Много канала за таласе са вертикалним зидовима, тунелима и стрмим нагибом у облику амфитеатра. Бројна хоботница, велики ловци и папагаји, и супер чиста вода. Ово је доступно само чамцем у летњим месецима и обично се ради као дрифт.

Сазнајте више

Double Reef - Guam

Северно ронилачко место. 10-70' корални гребен са јатањем рибе, чистом водом и великим коралним формацијама. Веома лако за све рониоце и рониоце и доступно је само чамцем. Обично се ради у летњим месецима када су ветрови и море мирни.

Сазнајте више

The Pinnacle - Guam

Дубоководни гребен са врхом на 120'. Јато баракуде, велике рибе, повремене ајкуле и раже, навијачи мора на оба краја. Цуррентс. Ово је веома напредно роњење и захтева искусног дубоког или технички сертификованог рониоца. Доступан само чамцем када је море мирно.

Сазнајте више

Northern Caves

Јужно од плаже Хапуто, улаз на 50' који улази у велики отвор у линији литице са неколико излазних тачака на површини (није потребно светло). Лако за све рониоце, а фасцинантно роњење које се може обавити само чамцем.

Сазнајте више

Fai Fai

obično se radi kao zanosno ronjenje sa broda, završavajući na plaži Gun. Sjajno ronjenje za posmatranje kornjača i povremenog zraka ili čak potenciometra delfina na nekim ronjenjima. Lako za ronioce na bilo kom nivou u većini dana.

Сазнајте више

Gun Beach

Залив Северни Тумон је популаран међу рониоцима на плажи и чамцима. Овде се налази богат раст корала и обиље рибе (унутар морског резервата Тумон). Ово место је дом за неколико корњача и посећују га манте. Дубина од 3 до 10 метара.

Сазнајте више