Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Некада најбржи трансатлантски путник на западу, РМС Сцотиа је био британски путнички брод. Управљао је Цунард Лине, био је то океански пароброд који је претворен у слој каблова са два завртња 1879. године.

Сазнајте више

Лука Апра, 35-140' Плато дуж лукобрана са много булдожера и друге грађевинске опреме коју су Сеабеес оставили када су завршили изградњу лукобрана. Мали лучки трансфер брод и велики булдожер почивају на дну падине 130.

Сазнајте више

Зароните близу ушћа у луку на овом прелепом гребену. Падине од плитког гребена до 130+ Доступан само чамцем, ова локација је веома лака и има одличну видљивост за све рониоце.

Сазнајте више

Одлично место за роњење уз обалу преко морнаричке базе Гуам, ово роњење се скоро увек обавља чамцем и обично као дрифт роњење почиње унутар увале, а затим прати струје на северу или југу. Супер чиста вода и дом за школовање риба мамаца и малих лигњи. Погледајте анемону са тепиха за око 60'

Сазнајте више

Смештен близу улаза у луку Апра, ово је прелеп гребен који иначе не посећују рониоци и доступан је само чамцем. Велики избор нетакнутих корала са постепеним нагибом зида до 120 стопа/36м. Видљивост је обично 40-90 стопа/12-27м.

Сазнајте више

American Tanker, wreck

Амерички танкер је велика бетонска баржа која је коришћена током Другог светског рата за транспорт горива из Сједињених Држава на Гуам. Била је то једна од пет баржи које су донете на Гуам, а остаци осталих могу се видети дуж лукобрана. Ово је одлично роњење чамцем за све нивое рониоца.

Сазнајте више

40-130' + Ова локација има најстрмији зид са оштрицом ножа који смо видели на Гуаму. Обично дрифт роњење, зид је уочен са лепезама и малим меким коралима које могу да виде рониоци са дубоким искуством. Умерене дубине дуж линије литице (35 - 65') погодне за све рониоце. Доступан само чамцем.

Сазнајте више

Изузетно чиста вода изван Стакленог валобрана. Површине горњих гребена почињу на 30' са јаким падовима. Доступан само чамцем, увек постоји могућност јаких струја. Фотографи воле овај сајт због широкоугаоних и макро слика.

Сазнајте више

Лука Апра, 5-90'. Заиста лепо роњење на лучком гребену за све. Коси корали са много анемона и стотинама риба. Стабилне зелене морске корњаче се могу видети на већини роњења. Савршено за роњење и сноркелинг за рониоце свих нивоа

Сазнајте више

Лука Апра, 25-100'. Јапански Вал бомбардер седи у 85', положен уз страну косог гребена. Постоје и бројне барже у плиткој води које се могу истражити на истом роњењу. Потопљен током ослобођења Гуама, јул 1944

Сазнајте више