Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Недалеко од острва Алупат, бројни тврди и меки корали са обиљем гребенских риба. Одлична видљивост и повремено Манта Раи. Ово је одлична локација за ноћно роњење и увек се обавља бродом.

Сазнајте више

У близини хотела Схеридан (формално назван „Хотел Палаце“), овај зид је омиљен за рониоце дубоког и проширеног домета. Плитки гребени погодни за све рониоце. Повремено се виде пелагици и манте. Може се урадити са обале уз дугу шетњу и роњење. Најбоље у летњим месецима када је море мирно

Сазнајте више

Љубитељи мора, школе Баракуда и одлична видљивост. Станови са слаганим гребенима су пуни разнобојних тврдих корала и разних риба гребена. Доступно само чамцем, ово је одличан дрифт роњење.

Сазнајте више

Корали, зраци, јата баракуде, корњаче и одлична видљивост. Закривљени коси гребен се протеже од близу површине до 130'+. Популарно међу рониоцима почетницима, ова локација је пуна разнобојних тврдих корала и разних гребенских риба, а у њој ће уживати и напредни до стручних ронилаца. Само роњење чамцем.

Сазнајте више

Тврда корална острва окружена пешчаним равницама са јатама гребенских риба и понеким пелагиком могу се наћи у Асан Цуту. На северу око 60' воде налази се десантна летелица из Другог светског рата. Приступ плажи на овом популарном роњењу на плажи може бити тежак, у зависности од ветра и услова на мору. НЕ ПОКУШАЈТЕ НА ВИСОКОМ СУРФУ

Сазнајте више

Асан, 30-130'+. Подручје спасавања коришћено за одлагање стотина муниције и артефаката из Другог светског рата. Веома занимљив историјски роњење. Стрми пад је домаћин бројним љубитељима мора

Сазнајте више

Залив Северни Тумон је популаран међу рониоцима на плажи и чамцима. Овде се налази богат раст корала и обиље рибе (унутар морског резервата Тумон). Ово место је дом за неколико корњача и посећују га манте. Дубина од 3 до 10 метара.

Сазнајте више

Дом за опсерваторију Фисх Еие у/в, ово популарно место на плажи је дом за обиље младих гребенских риба, као и неколико кревета анемона и бројних тврдих и меких корала. Одлично за рониоце и рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Острво Кабрас, 30-130'+ (само за роњење чамцем). Природна закривљеност у спуштању са обиљем дубоководних корала и морског живота. Висина до 200' чини ово популарним код фотографа. Сви рониоци могу да уживају у плитком гребену, а веома напредни рониоци само на дубљим зидовима.

Сазнајте више

Олупина Првог светског рата, СМС Цорморан, лежи у 130 стопа воде на њеној десној страни, поред Токаи Маруа (који је потонуо 1943). Ово је веома јединствено место за роњење на олупине јер је то једино место за роњење на свету где можете ронити олупине из оба светска рата у једном роњењу.

Сазнајте више