Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Crevice

Велики „кањон“ почиње на 60', видљивост 100'+, Морски вентилатори дуж зидова. Повремено се виде јата баракуда и неке ајкуле. Доступан само чамцем, могућност струјања. плитки плато погодан за све рониоце, рониоцима проширеног домета ће се допасти дубоки зид.

Сазнајте више

Keyhole

odličan drift ronjenje za početnike na gornjoj polici i takođe polazna tačka za tehnološke ronioce da padnu niz duboki zid. grebenske ajkule, kornjače i zraci se vide na većini ronjenja

Сазнајте више

Barracuda Rock - Guam

Ова ронилачка локација је веома популарна за наше локалне и гостујуће рониоце. Смештен дуж полуострва Ороте, овде се повремено виђа баракуда, али не тако честа као у прошлости. Дубине се крећу од веома плитке до просечне дубине од 45' до преко 100', са просеком од око 45'.

Сазнајте више

The Wall - Guam

40-130' + Ова локација има најстрмији зид са оштрицом ножа који смо видели на Гуаму. Обично дрифт роњење, зид је уочен са лепезама и малим меким коралима које могу да виде рониоци са дубоким искуством. Умерене дубине дуж линије литице (35 - 65') погодне за све рониоце. Доступан само чамцем.

Сазнајте више

Spanish Steps

Одлично место за роњење уз обалу преко морнаричке базе Гуам, ово роњење се скоро увек обавља чамцем и обично као дрифт роњење почиње унутар увале, а затим прати струје на северу или југу. Супер чиста вода и дом за школовање риба мамаца и малих лигњи. Погледајте анемону са тепиха за око 60'

Сазнајте више

Vecki Reef

Зароните близу ушћа у луку на овом прелепом гребену. Падине од плитког гребена до 130+ Доступан само чамцем, ова локација је веома лака и има одличну видљивост за све рониоце.

Сазнајте више

Finger Reef

Лука Апра, 5-90'. Заиста лепо роњење на лучком гребену за све. Коси корали са много анемона и стотинама риба. Стабилне зелене морске корњаче се могу видети на већини роњења. Савршено за роњење и сноркелинг за рониоце свих нивоа

Сазнајте више

Hidden Reef

Смештен близу улаза у луку Апра, ово је прелеп гребен који иначе не посећују рониоци и доступан је само чамцем. Велики избор нетакнутих корала са постепеним нагибом зида до 120 стопа/36м. Видљивост је обично 40-90 стопа/12-27м.

Сазнајте више

Boulder Alley

Ово је одлична локација за ноћно роњење са супер чистом водом. Лебдите дуж линије литице између морског зида морнарице и Схарк'с Пит. Могу се видети велика јата пирамидалних лептира, уз повремене пелагичне

Сазнајте више

Gab Gab 1

Смештен поред плаже Габ Габ, овом зарону на обали може се приступити само преко морнаричке базе у Гуаму. Овај популарни сајт за обуку је лак за рониоце свих нивоа. Овде живе разни корали и тоне рибе. Спољашњи гребен је доступан чамцем за рониоце без војних привилегија.

Сазнајте више