Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ова локација је једно од најпопуларнијих ронилачких локација на острву Мадеира, које се налази око 100 метара од обале. Морско дно се састоји од пешчаног дна где леже огромне стенске формације стварајући савршено окружење за чувену шкарпину.

Сазнајте више

Гребен се налази директно у подводном парку Мадеире и назива се и „Амфитеатар“. Дубина роњења варира између 10 и 24 метра.

Сазнајте више

MANTA DIVE CENTER

Место за роњење се налази директно у одмаралишту Гало, а улаз преко мердевина је погодан за почетнике. Улазак може бити изазован са таласима. Можете истражити малу пећину, претражити зид у потрази за морским створењима или кренути у обилазак анемона, овде има много тога да откријете.

Сазнајте више

Lavafinger - Galo

Место за роњење се налази директно у ронилачком центру и улаз је погодан за почетнике. Било да истражујете малу пећину, тражите морска створења на зиду или идете у обилазак анемона, овде можете много тога открити.

Сазнајте више

Једно од најпопуларнијих места за роњење на Мадеири! Улазна тачка је директно на шеталишту Реис Магос, у Цаницо де Баико. Локалитет се може ронити са копна, као и чамцем.

Сазнајте више

Омиљена локација за фотографе! Дивно место за лако роњење директно испред ронилачког центра са одличном видљивошћу и без струјања тако да је савршено за почетнике, али и искусне рониоце.

Сазнајте више

Азул Хоусе Рееф је прелепо роњење пуно фантастичног биодиверзитета. Међутим, оно што ову локацију чини посебним су вулканске пећине и стенске формације. Топографија дна се мења током роњења од песка и стена до изолованих блокова корала, па чак и пећина. Ово је узбудљиво место за почетнике и искусне рониоце, са максималном дубином од 18 метара.

Сазнајте више

VidaMar House Reef

ВидаМар хоусе Рееф је роњење са обале са лаким приступом и доступно је свим рониоцима, од почетника до напредних. Добра видљивост, без струје и лак приступ чине ово место одличним првим роњењем на Мадеири. Такође нуди невероватно ноћно роњење!

Сазнајте више

Смештен на мору од села Мацхицо, испред ронилачког места 3 Мариа, Баика да Цруз је мање од 100 метара од обале. Ово роњење почиње на само 3 метра, са малим врхом и постаје све дубље до 35 метара на пешчаном дну.

Сазнајте више

Naufrágio (Corceira) Corveta Afonso Cerqueira

Корвета „Афонсо Церкеира“ потопљена је 04.09.2018. године испред острва Мадеира. Сада је велика атракција као вештачки гребен за рониоце и рониоце. Све палубе и собе су доступне. Олупина је дуга 85 метара и почива на дубини од 12 - 33 метра.

Сазнајте више