Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Canyons

Цанионс је напредно место за роњење са максималном дубином која достиже 34 м и просечном дубином око 27 м. Једна од главних и најспектакуларнијих карактеристика кањона је велика стена печурке са великим зеленим коралним стаблом које изгледа као да је ту било деликатно постављено украшено морским златом.

Сазнајте више

Cowrie

Каури чини део јужних гребена Аливал Схоала са максималном дубином од 27 метара и врхом гребена на 20 метара. Удаљеност од јужног до северног врха је око 120м. Овај гребен је савршен за макро фотографију.

Сазнајте више

Butchers

Бутцхерс је јединствена структура гребена састављена од великих громада. Овај пејзаж попут планине препун је јаруга и пукотина за истраживање. Максимална дубина је 27м са врхом гребена на око 19м.

Сазнајте више

Castle

Ова локација је названа Дворац због својих врхова и структура налик замку са пролазима, јаругама и превјесима за истраживање. Максимална дубина је 25м, а врх гребена је дубок 12м.

Сазнајте више

Msea Hammer

Maksimalna dubina 40 metara. Prosečna dubina 22. Plivaj kroz pećine, Gulis i Pukotine. Redovna viđenja Scalloped hammerhead Sharks, Oceanic black tip sharks , velike grupe i grebenske strukture ukrašene velikom raznovrsnošću raznobojnog Nudibrancha.

Сазнајте више

Eelskins

Ово место за роњење је просечне дубине од 13 м и максималне дубине од 19 м и доступно је само чамцем. Улазак у воду једном на месту роњења је негативан метод уласка.

Сазнајте више

South Sands

Соутх Сандс се састоји од велике пешчане површине окружене гребеном. Максимална дубина је 14м са просечном дубином од 11м. Ово је савршено место за роњење да уочите велике групе зракова или гитарских ајкула.

Сазнајте више

Cathedral

Катедрала је једно од најпопуларнијих и импресивних места за роњење на Аливал Схоал-у. Максимална дубина је 27м са 18м на врху Катедрале. И велике и мале водене лепотице красе ову јединствену структуру гребена.

Сазнајте више

Chunnel

Ово је место за роњење за свакога, има три главне карактеристике – врхунац који се брзо пење према површини, надстрешницу која пружа заклоњено скровиште за многе стрпљивије становнике плићака и чувену пећину Цхуннел.

Сазнајте више

Raggies Cave

Пећина Раггиес је велики надвишење са пролазом и позната је по ајкулама пешчаног тигра које се овде окупљају током зиме и пролећа. Максимална дубина је 18м, са просечном дубином од 11м.

Сазнајте више