Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Coral Key Lake

Језеро од 4,5 хектара изван Денвера, ЦО са дубином од 44 стопе. Видљивост се креће од априла до јула од 4 стопе до 22 стопе, од јула до септембра од 4 стопе до 15 стопа. Просечна температура март = 50. април = 55. мај = 66. јун = 70. јул - септембар 72. октобар = 64,2

Сазнајте више

Sedlo se nalazi u delu bez čamca, mada je dozvoljeno lansiranje kajaka, kanua i vesla sa nuspojeda sa ove oblasti. Termokline su česte tokom celog leta između 17-25ft/5-8m i kasnije tokom sezone, još jedan termoklin 35-40ft/10-12m.

Сазнајте више

The Saddle - Carter Lake

Седло на језеру Картер је уобичајено место за обуку у отвореним водама и забавна локација за роњење. Има доста локалне рибе. Благи нагиб је одличан за почетнике, док ограничена видљивост нуди нешто за средње до напредне рониоце, било да је то навигација, претрага и опоравак или ноћни/ограничени вид.

Сазнајте више

Са четири различита ронилачка експоната, има много тога да се види на овом затвореном подводном игралишту. Дођите да обавите неке сертификоване зароне, роните са породицом или имате прилику да се упознате изблиза и лично са неким угроженим и заштићеним врстама које можда никада нећете видети у дивљини.

Сазнајте више

Базен од 48.000 галона укључује „бескрајни базен“ и подводни звучни систем. Постоји лифт за рониоце са инвалидитетом, а наша пумпа је одмах поред базена. Базен је дубок 12 стопа на удаљеном крају и креће се од 3,5 до 4,5 стопа дубоко у плитком крају.

Сазнајте више

Chatfield

Место за роњење у Четфилду има меко, муљевито дно, тако да је видљивост обично прилично лоша, обично мања од 5 стопа. Дубина је у просеку 20 стопа са малим површинама у распону од око 30 фт. Потопљена једрилица са приколицом, ватрогасни хидрант и тоалет су повезани конопцем за вашу забаву.

Сазнајте више

High Plains Scuba Center

86 stepeni zagrejanog bazena u objektu High Plains Scuba. Održava se sa dva velika peščana filtera i hlorom. Bazen se može rezervisati za $25/person/hour.

Сазнајте више

Sunrise Beach - Horsetooth Reservoir

Ово је одлична локација да се упознате са локалним роњењем. Удаљен је само 10 минута од локалне ронилачке продавнице. Постоји леп паркинг са наткривеним столовима за пикник. Све ово са прекрасним погледом на планине и одличним локалним роњењем.

Сазнајте више

Aurora Reservoir

Овај велики резервоар налази се југоисточно од Денвера, Колорадо. Постоји посебна област за роњење која је отворена од 1. априла до 1. октобра сваке године, од зоре до сумрака, која нуди роњење са обале. Максимална дубина је 50 стопа, а просечна видљивост је 5-10 стопа.

Сазнајте више

Underwater Connection's Pool, Colorado Springs

Ова локација за обуку је базен од 15 стопа направљен по мери, дизајниран да задовољи све потребе за обуку рекреативних, техничких и професионалних ронилаца.

Сазнајте више