Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Colosseum

Колосеум се налази на западној страни острва Тхулусдхоо. На углу канала налази се велико удубљење у виду римског амфитеатра на цца. 20м. Овај облик је оличење места роњења и, у исто време, место сусрета многих морских створења.

Сазнајте више

Thulusdoo Beyru

Лепо дрифт роњење за све нивое рониоца. Гребен се спушта од 5 до 30 м наниже, дубље на тлу леже ајкуле и рате у пешчаним пределима. У великим стенама видимо кирње и стаклене рибе. На врху налазимо корњаче, разне врсте мурена и доста рибе.

Сазнајте више

Viligili Corner

Вилигили Цорнер је заиста лепо дрифт роњење. Струја може бити веома јака током југозападног монсуна и управо је најбољи тренутак за роњење овде. Пружа најбољу шансу сивим гребенским или белим ајкулама на коралним стенама на 25 метара.

Сазнајте више

Magu

Овај зид је за све врсте ронилаца, лак и заштићен, али леп. Овде горњи гребен пада од 5 до 25 м и ту морамо да тражимо у малим надвишењима ража, корњача и ајкула дојиља Понекад се могу наћи ајкуле зебра. У правом месецу често пролазе манте у плаветнилу.

Сазнајте више

One Palm Finolhu

Ово је благо нагнут гребен, идеалан за почетнике и напредне рониоце. На гребену има много великих коралних блокова. Ова локација је одлична и за ноћно роњење.

Сазнајте више

Old Virgin

Овај зид је за све врсте ронилаца, лак и заштићен, али леп. Гребен пада од 5 до 25 м и морамо гледати у мале превисе. У правом месецу (од маја до августа) често манте пролазе у плаветнилу. Место је такође добро за ноћно роњење и добра прилика да се изненадите.

Сазнајте више

Lohis

Ово дрифт роњење је нагиб од 5 до 25м. Неки велики блокови су на путу. Тамо ћете наћи велике корњаче и ајкуле како пролазе. На врху гребена видите рибу папагаја, наполеона, мурине и орлове.

Сазнајте више

Aquarium / Lhohifushi Corner

Ово ронилачко место налази се одмах поред острва. Дугачак гребен завршава се у углу канала. Овде можете видети неколико нагласака. Веома лепо место за роњење како за почетнике тако и за искусне рониоце.

Сазнајте више

Tri Mix

Горњи гребен почиње на 3м до 6м и пада као зид до 25/30м На овом заштићеном зиду наћи ћете много малих ствари али и већих. Велики су на земљи, у малим превјесима или у мини пећини. лепо и лако за све нивое

Сазнајте више

Hudhuranfushi House Reef

Гребен је једна страна од канала између Лохифушија и Канија, тако да морате очекивати и струју. У овом тренутку само за рониоце са стварно искуством. Без струје можете направити лепе ноћне зароне на кућном гребену. Гребен пада са 6 на 40м.

Сазнајте више