Ронилачке локације у близини

Rausu

Полуострво Ширетоко је мека роњења под ледом у Јапану, а за разлику од других залеђених језера, могуће је ронити на дрифт леду, који је један од најређих на свету. Слатка вода из руске реке Амур се смрзава и носи ветар, доносећи је на полуострво Ширетоко од јануара до марта сваке године.

Сазнајте више

Shikotsuko Lake

Квалитет воде је највиши у Јапану пет година заредом, а бистрина је висока и достиже 50 метара од јануара до јуна. Такође можете ићи на роњење на леду од јануара до марта. Можете да зароните у реку која се излива из језера.

Сазнајте више

Candle Rock

Pristup brodom. Oko 10-15 min vožnje. Mnogo raznolikosti i zanimljivih stena - tip zida. Mnogo načina da se izvrši ronjenje. Može biti veoma dubok max 35. Bravo za pocetnike i napredne.

Сазнајте више

Horomui

Роњење око рта Шакотан, који стрши на најсевернијем крају Шакотана у северозападном Хокаиду. То је прелепи рт који је изабран за једну од 100 најбољих пешчаних плажа у Јапану и означен као једини подводни парк на Хокаиду.

Сазнајте више

Shark Fin

Lokacija se nalazi u blizini puta od Rankoši Okean Rouda do Ivanai Sitija. Ulaz je lak uz stepenice. Mesto ronjenja ima parking i toalete u blizini stepenica. To je stenovita plaža tako da je važno nositi pogodne cipele za šetnju. Odlično mesto za nivo otvorene vode i oslobađanje.

Сазнајте више

Long Beach

Nalazi se na desnoj strani okrenutom ka moru, na kraju plaže. Ulaz je veoma lak, ali morate malo da hodate sa svojom opremom. Peščana plaža. Ima mnogo mesta za parkiranje. Nema toaleta.

Сазнајте више

Hakodate

Град Усусхири у граду Хакодате, Хокаидо, је океан са одличном еколошком равнотежом и биодиверзитетом. Температура воде пада на 2 степена Целзијуса на најнижој тачки, али се пење на 21 степен Целзијуса током лета, што га чини одличним местом за роњење током целе године.

Сазнајте више

Onagawa

Град Онагава, на обали Санрику у префектури Мијаги, проглашен је националним парком. Цунами је тешко оштетио ово подручје, али се сада снажно опоравља. Постоји рибарско подручје код Јингхвасана где се сударају струје Ојашио и Курошио, а на месту роњења се јављају и хладне и топле струје. Такође је занимљиво уживати у роњењу са фиксним мрежама, остригама и полицама од морске воде.

Сазнајте више

Tobishima

Тобишима се налази 39 км од обале града Саката, ау августу је бистрина 20 до 30 метара. Можете видети како се терен спушта на 40 метара по вертикали. Ту су и разни корали и изофлаве, које су ретке у региону Тохоку.

Сазнајте више

Urban Sports Pool

Ronilački bazen prikačen na prodavnicu je pravi ronilački bazen dizajniran isključivo za trening ronjenja. Veliki sistem za čišćenje cirkulacije radi 24 časa dnevno kako bi voda bila higijenski i čista. Kvalitet vode kontrolišu i ljudske ruke kako bi se održao kvalitet čiste vode u svakom trenutku. Tuš sobe su susedne, a svlačionice su dostupne besplatno.

Сазнајте више