Nejenergičtější delfíni

Podobně jako jeho bratranec, delfín skákavý, pruhovaní delfíni jsou velmi hojní se zdravou divokou populací a jsou jedním z nejrozšířenějších delfínů na světě. Ve skutečnosti se nacházejí v každém oceánu po celém světě, většinou v teplých mírných a tropických vodách, a jsou nejhojnějšími druhy delfínů ve Středozemním moři. Jaderské moře je domovem velké populace tohoto krásně aktivních zvířat s více než 20 000 jedinci. Vzhledem k tomu, že tento druh je tak hojný, byl rozsáhle studován a mnoho je o něm známo. Jedinečné zbarvení je podobné jako u společného delfína a protože se často nacházejí ve velkých skupinách vedle sebe, identifikace obou lze snadno smíchat.

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km


{{item.stats.loggedDives}} Logované ponory
Show affiliated training centers
Affiliated divecenter {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km
No results/current events found. Please try another search term.

Objevte více podvodní divočiny

IMAGE © iStock-June Jacobsen

Žralok útesový bělocípý - Whitetip Reef Shark

IMAGE © Alamy/BIOSPHOTO

Měsíčník - Ocean Sunfish

  Prozkoumejte více podvodní život