Постаните сертификовани ронилачки водич са ССИ

Програм Диве Гуиде је први корак на узбудљивом путовању. Научите да безбедно водите сертификоване рониоце у различитим окружењима и условима. Давањем брифинга о роњењу, проценом локације и вођењем роњења, за кратко време ћете постати самопоуздани водич за роњење. Започните своју ронилачку каријеру радећи као професионални водич за роњење или наставите квалификације за Дивемастер-а.

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Наставите своју професионалну каријеру

Почните да предајете еколошке програме сертификованим рониоцима док водите роњење. То је ваша савршена прилика да остварите више прихода као професионални ронилачки водич или Дивемастер! Али учење никада не престаје, наставите своју каријеру похађањем курса за обуку инструктора (ИТЦ) да бисте се квалификовали за ССИ инструктора за отворену воду. Додатне квалификације специјалног инструктора ће вам пружити већу разноликост и флексибилност, као и истовремено отварање нових могућности за приход. Постати инструктор роњења само је почетак узбудљиве каријере.

Чињенице и стандарди обуке

Број академских сесија

 

5

Количина сесија у базену/ограниченој води

 

4

Количина отворених сесија

 

5

Максимална дубина тренинга

 

40 m / 130 ft

Предложено трајање (х)

 

35-45

Предуслови за сертификацију

 

Најмање 40 пријављених зарона (укупно 25 сати роњења)

SSI стандарди

Jezici

portuguese (brazil)
Português (Brazil)
chinese (simplified)
简体字
croatian
Hrvatski
dutch
Nederlands
english
English
english-imperial
English US (imperial)
french
Français
german
Deutsch
greek
ελληνικά
hebrew
עברית
indonesian
Bahasa Indonesia
italian
Italiano
japanese
日本語
korean
한국어
polish
Polski
portuguese (europe)
Português (Portugal)
russian
Русский
spanish
Español
turkish
Türkçe
ukrainian
українська мова

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истражите могућности каријере за професионалце у роњењу широм света

Престаните да чекате, почните да истражујете свет и претворите своју страст у каријеру! МиДивеГуиде је јединствена база података ронилачких локација са преко 16.000 ронилачких локација, узбудљивим специјалистичким заронима и истакнутим дестинацијама. Ово су места где инструктори роњења и ронилачки мајстори имају одличне могућности за посао! Спремни да живите свој крајњи сан? Погледајте МиДивеГуиде и започните своју ронилачку каријеру данас са ССИ!

Аустралија

Највећи корални гребен на свету, Велики корални гребен је суштина роњења у Аустралији.

Сазнајте више

Meksiko

Роњење у Мексику је искуство светске класе које одузима дах. Ова земља нуди многе авантуре и пејзаж пун природних чуда.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Indonežanski

Индонезија се сматра једном од најбољих ронилачких дестинација на свету са више од 17.500 острва распоређених на 5.000 километара.

Сазнајте више

Egipat

Арапска Република Египат је држава која се налази у североисточном углу Африке на Средоземном мору на северу и Црвеном мору на истоку.

Сазнајте више

Tajland

Тајланд, Земља осмеха, је радост за истраживање, од љубазног локалног становништва до блиставог пејзажа и нуди неке од најбољих роњења на свету.

Сазнајте више