Постаните модел сирена са ССИ

Да ли желите невероватне фотографије или видео записе на којима сте сирена или сирена? Да ли сте спремни да одушевите своју породицу и пријатеље? Ово је најбољи курс за моделе сирене за учење вештина и концепата који су вам потребни за успешну интеракцију са фотографом или видеографом као сирена. У овом програму за подводно моделирање научићете како да будете сирена за снимке у води и на површини, да бисте ухватили своје невероватне тренутке сирене! Откријте авантуру сирене у којој цела породица може да ужива. Започните своју обуку ССИ Модел Мермаид данас!

Откријте локалне датуме курсева

Без обзира да ли сте у покрету или планирате унапред, ми ћемо вас покрити. Никада не пропустите узбудљиве прилике за обуку и пријавите се са лакоћом.

Чињенице и стандарди обуке

Минимална старост

 

12

Максимална дубина тренинга

 

0 m / 0 ft

Предуслови за сертификацију

 

Прикладан за пливање, Нема предуслова за сертификацију

Jezici

Моделирање за сирене

Ево предности које можете очекивати од похађања овог програма обуке:

Научите да позирате под водом

Постигните сјајне слике

Изаберите правог фотографа

Наставите са обуком, зарадите признање и постаните професионалац

Да бисте искусили невероватан осећај сирене уз живописни морски живот, придружите се програму ССИ Оцеан Мермаид. Добијте сертификат да играте сирене у отвореним водама, повећајте своје искуство са сиренама и научите како да извучете максимум из своје опреме за сирене. То је најбољи курс за побољшање ваших вештина сирене како бисте могли да истражујете океан са самопоуздањем! ССИ курсеви сирене су савршени за уживање целе породице. А ако наставите са сиренама, можете постати ССИ инструктор сирена и више са ССИ-јевим асортиманом професионалних програма.

Више информација

Предуслови за обуку

ССИ почетни програми – Опен Ватер Дивер, Фреедивер или Мермаид захтевају од ученика да заврше процену фитнеса у води пре тренинга на отвореном. Циљ ове евалуације је да се одреди основни ниво удобности који се састоји од:

Свим Ассессмент

Сурвивал Флоат

Технички захтеви

Да би започели обуку, ученици морају да направе МиССИ профил. Ово се може урадити преко ССИ веб локације на ввв.дивесси.цом/регистер или инсталирањем апликације МиССИ.

Једноставно преузмите апликацију за иОС или Андроид, подесите кориснички профил и приступите свету роњења за неколико минута! Апликација МиССИ безбедно чува све на једном месту, онлајн или офлајн – материјале за обуку, дневник и сертификационе картице. Ово укључује рекреативно роњење, проширени домет, роњење на дах и сирена.

Избор центра за обуку и придруживање

Сваки студент мора изабрати ССИ центар за обуку као свог „партнера за обуку“ током процеса регистрације курса. Афилијација обезбеђује персонализовану услугу и висококвалитетно искуство обуке.

Ученици такође могу да промене припадност или да изаберу да се удруже са више центара за обуку у свом корисничком профилу. Када се придружите Центру за обуку на мрежи или путем апликације МиССИ, уговор о политици приватности ће бити обрађен у складу са ГДПР прописима.

Медицински и административни захтеви

Сваки студент или кандидат мора да попуни тражене ССИ обрасце за евиденцију обуке пре него што учествује у било ком програму обуке ССИ. Обрасце за малолетнике мора прегледати и потписати родитељ или старатељ.

Код одговорног рониоца

ССИ код одговорног рониоца - РоњењеССИ код одговорног рониоца - роњење на дахССИ код одговорног рониоца - роњење са продуженим дометом

Медицинска изјава рониоца и упитник или одобрење лекара за роњење (где је потребно)

Обука о преузимању ризика, ослобађању од одговорности и ослобађању од одговорности и држању безопасног споразума (где је потребно / није применљиво у Европској унији)

Записник о завршеном програму специфичан за програм (који инструктор ради пре сертификације)

Трошкови курса обуке

Обука се састоји од различитих компоненти које се наплаћују појединачно или као пакет у зависности од изабраног Центра за обуку. Компоненте су:

Материјали за обуку / Дигитални комплет

Школарина за академике и обуку у води

Зарони за обуку у отвореној води

Цертифицатион

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!

Истакнуте дестинације које су идеалне за напредну обуку сирена

Спремни сте да се бавите сиреном у отвореној води и окружите се живахним морским животом? Желите да постанете модел сирене и забележите своје невероватне тренутке подводне сирене? Уз ССИ напредну обуку за сирене, можете побољшати своје вештине сирене и открити нове начине истраживања!

Аустралија

Највећи корални гребен на свету, Велики корални гребен је суштина роњења у Аустралији.

Сазнајте више

Floridi

Сунсхине Стате Флорида нуди многа сјајна и ронилачка места за роњење од тропских острва Флорида Кеис до дубоких олупина брода и кристално чистих извора слатке воде.

Сазнајте више

Turska

Одличне локације за роњење у Турској леже на њеним западним и јужним обалама у Егејском Средоземном мору.

Сазнајте више

Хрватска

Историјски богата држава југоисточне Европе, која граничи са Јадранским морем, Хрватску називају „земљом хиљаду острва“.

Сазнајте више

Kipar

Роњење на Кипру је познато по невероватној подводној топографији и бројним историјским амфорама.

Сазнајте више

Filipinima

Филипини су архипелаг који се састоји од преко 7.000 острва у три главна региона: Лузон, Висајас и Минданао.

Сазнајте више