Krachtig en toch genadig

De zeeschildpadden zijn gemakkelijk te herkennen aan hun zeer grote kop, waardoor ze hun naam krijgen. In tegenstelling tot veel van de andere soorten, hebben de schelpen van de karetschildpadden geen richels, waardoor ze er gladjes uitzien, een ander onderscheidend kenmerk van deze sterke kaakschildpadden. Deze grote, stevige zwemmers eten voornamelijk vleesetende schelpdieren zoals mosselen, schelpen, krabben en andere ongewervelde dieren. Ze hebben een van de breedste verspreidingsgebieden van alle zeeschildpaddensoorten en zijn te vinden in zowel de gematigde als de tropische gebieden van de Stille Oceaan, de Atlantische Oceaan en de Indische Oceaan. In feite zijn ze gemeld zo ver noordelijk als Alaska en zo ver zuidelijk als Chili in het oostelijke deel van de Stille Oceaan.

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km


{{item.stats.loggedDives}} Gelogde Duiken
Show affiliated training centers
Affiliated divecenter {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km
No results/current events found. Please try another search term.