Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Sandy’s Plateau

Много тврдих корала укључујући Елкхорн и Пиллар корале, као и много сунђера и меких корала. Мали надвишење у плићаку често скрива јата гунђања. Место за роњење је између плаже Јан Тхиел и плаже Мамбо и није доступно са обале.

Сазнајте више

Divers Leap

Предиван здрав плитки корални гребен са пуно љубичастих лепеза мора, великим формацијама корала од лососа, корала на стубовима и корала стагхорна. Веома леп стрм зид који почиње на око 10 метара / 30 стопа са пуно малих рупа и препуста.

Сазнајте више

Saba

Вез за ово роњење налази се десет минута вожње чамцем источно од плаже Мамбо, а олупина Саба се налази на 15 стопа/5 м. У плићаку се смењују пешчана подручја, меки корали и тврди корали. Спуст је прекривен тврдим коралима и највећим делом иде паралелно са обалом. Овај сајт може имати благу струју.

Сазнајте више

Beacon Point

До овог прелепог роњења на зиду на западном делу залива Каракас најбоље је доћи чамцем и, због могућих јаких струја, најбоље је урадити као зарон. На плитком платоу наћи ћете велике корале стубова.

Сазнајте више

Cornelius Bay

Веома лепо роњење лево од Морског акваријума. Међутим, може бити тешко доћи уз мало успона. Када улазите са обале, пазите на плитке формације корала од лосовог рога.

Сазнајте више

Lost Anchor

Место је добило име по сидреној линији која овде улази у дубине и заиста је скривени драгуљ за рониоце. Место је, свакако у поређењу са другим местима у заливу, нетакнуто!

Сазнајте више

Ship Wreck Point

Схип Врецк Поинт је место за роњење испред Морског акваријума и најбоље га је урадити са ронилачког чамца. Прелепи зид коралног гребена је у свом најбољем издању између 10-20 м / 30-60 стопа. Велико сидро и велики пропелер могу се наћи на 10 м / 30 стопа. За техничког рониоца, постоје 2 мала олупина брода која леже на платформи на 50 м / 150 стопа.

Сазнајте више

Royal Reef

Ovo mesto ronjenja je nazvano po susednom hotelu. To je kratko plivanje sa plaže ili brodom. Sajt počinje plitko ali odmah postoji zid gde možete savršeno da ronite.

Сазнајте више

Caracasbaai

Велики, плитки гребен савршен за новије рониоце и рониоце. Доступан чамцем. Пун разнобојних тврдих и меких корала и сунђера и пуно морског живота.

Сазнајте више

Stella Maris / Ocean Encounters

Ово је сјајно роњење на кућном гребену које се налази са обала Лионс Диве анд Беацх Ресорта. Ова локација доступна је обали, савршена је за новије рониоце и рониоце и налази се у оквиру Националног морског парка Цурацао.

Сазнајте више