Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Provinciaal Domein de Ster

У Синт-Никлаасу налазимо провинцијски домен Де Стер. Ова ронилачка локација доступна је и почетницима и напредним рониоцима. Видљивост варира од ограничене до разумне.

Сазнајте више

Put van Ekeren

Бунар домена Екерен или Муисбрук је одлично место за извођење тренинга зарона. Видљивост је обично прилично добра и нема струје за разматрање.

Сазнајте више

De Nekker

Rekreativni centar Nekker, površine 65 hektara, poseduje jezerce, delimično prirodno i zaštićeno, delom od vađenja E-19 građevinskog peska. Jezerce za ronjenje površine 30 hektara udvostručuje se kao mesto za plivanje, surfovanje i pecanje, sa prostranom plažom. Susedni sadržaji uključuju učionice, prostorije za presvlačenje i bar.

Сазнајте више

NEMO33 BRUSSELS

Немо 33 је дуго био најдубљи базен на свету. Овај затворени центар није познат само по максималној дубини од 33 метра, већ и по веома пријатној температури воде од 33 степена Целзијуса.

Сазнајте више

NEMO40 BRUSSELS

Смештен одмах поред НЕМО33, наћи ћете НЕМО40 напољу. Ова јединствена локација је додатни развој и још увек чека тренутак да буде спремна за свако посету.

Сазнајте више

Blaarmeersen

Ово ронилачко место налази се у истоименој рекреативној зони. Молим обратите пажњу! Овде можете ронити само са дозволом. То је лепо и разнолико место са разним објектима као што су ронилачко звоно и платформе.

Сазнајте више

Bergse Diepsluis

Бергсе Диепслуис, такође познат као Оестердам или Тхоолсе Гат од стране локалних ронилаца, је веома приступачно место и омогућава рониоцима да се упознају са чудима Националног парка Оостерсцхелде. Овај сајт има мало или нимало струје због своје локације, што га чини идеалним местом за почетнике.

Сазнајте више

Strijenham

Ako želite tiho ronjenje ili noćno ronjenje, Strijenham je pravo mesto za to. Možete čak i da ronite van plime ako želite, ali ponekad morate da uzmete u obzir umerenu struju.

Сазнајте више

Vuilnisbelt - Tuttelhoek

To je prelepo mesto teško vegetirano između 3 i 15 metara, dublje je manje vegetacije sa peščanim dnom ispod 22-23 metra. Ulazak u vodu je ovde izazov (ronjenje pri niskoj plimi se stoga ovde ne preporučuje) i struja ovde ponekad može biti malo jača.

Сазнајте више

Gorishoek De Punt

Gorishoek sa max 40m ne za svaki pocetak ronioca. Ulaziš u vodu na mestu pristaništa. Leva strana je zabranjena oblast za ronioce. Isplivajte duž pristaništa, a onda napravite turu. Možete se vratiti na drugu stranu, ali pazite da ne uđete u rutu isporuke za luku.

Сазнајте више