Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mosh Beach, Eilat - החוף של מוש

Веома леп сајт са разним опцијама за све нивое. Почетници могу плитко заронити у пешчаном подручју око прелепих врхова. Искуснији рониоци могу да зароне дубље где се на 20 метара (60 стопа) могу наћи прелепи корали.

Сазнајте више

Canyon Dekel South - קניון חוף הדקל

Леп, широк кањон који почиње на 20 метара (60 стопа) и пада на 35 метара (115 стопа) са великим коралима са обе стране и пешчаним дном. Лако роњење јер је кањон доступан са обале.

Сазнајте више

Pyramid - פרמידה

Пирамида је вештачки гребен створен 1992. године који се састоји од 2 металне пирамиде: велике пирамиде чији врх досеже 18 метара (54 стопе) и, унутар ње, мање пирамиде која досеже 23 метра (70 стопа). Пешчано дно је на 31 метар (104 стопе). Ако роните са обале, потребна је добра потрошња ваздуха и навигација.

Сазнајте више

המסעדה התת-ימית The underwater restaurant

Плажа Кисоски, вероватно најсевернији корални гребен на свету, је плитко место које пружа одличне макро могућности око гребена у близини обале и око подводног ресторана. Током викенда има много спортских активности на мору, тако да је потребна посебна пажња приликом изрона.

Сазнајте више

Dolphins Reefדולפין ריף

Делфински гребен је локација и плажа у приватном власништву на којој се узгаја група делфина; међутим, делфини су слободни и нису ограничени. Можете резервисати вођена роњења, роњење или уводна роњења за несертификоване рониоце.

Сазнајте више

Sun boat and amphibian vehicles סנבואט והכלים האמפיביים

Ова локација се састоји од скупа возила и металних конструкција потопљених да би се створио вештачки гребен. Амфибијска возила су близу олупине Сун Боат и могу се посетити заједно или као одвојени зарони. Видљивост можда није увек добра, али ипак вреди заронити.

Сазнајте више

Katza Eilat קצאא אילת

Катза је неактиван пристаниште који је коришћен за пумпање нафте из танкера. Локација је била отворена за роњење и пливање 2016. Током година су израсли веома лепи корали око стубова који држе пристаниште који су сада пуни живота. Такође можете срести једног од радозналих делфина делфинског гребена који долазе у посету.

Сазнајте више

Paradise Eilat,פראדייס אילת

Okružujući jedno od najpopularnijih lokacija u Eilatu ("Satil"), nalazi se ogromno polje koralnog grebena. Ulaz je ispred ronilaиkog kluba Marina. Ovo je duboko ronjenje, za napredne ronioce.

Сазнајте више

Satil Eilat סטי״ל אילת (אח״י סופה)

Satil je raketni brod potonuo 2008. Satil je udaljen 5 km (nešto manje od 3 km ) od obale na 26 metara (85 stopa). Prekovremeno, olupina se probila na tri dela.

Сазнајте више

Yatush Wreck Eilat יתוש אילת

Jeteuš je mala olupina sa lepim koralom oko sebe. Nalazi se na dubini od 30 metara (100 stopa). Navigacija sa obale je priliиno jednostavna. Možete početi plivanjem na površini ili potopljenim na obali ako imate dobru potrošnju vazduha.

Сазнајте више