Největší, nejhlasitější, nejvýraznější pinnipeds

Tuleni sloní jsou zařazeni do rodiny tuleňů pinnipeds, jasně identifikovatelné podle jejich nedostatku vnějších uší, redukovaných končetin a nafukovacího čenichu podobného kmeni, z něhož odvozují své jméno. Existují dva odlišné druhy sloní tuleně, severní a jižní. Severní sloní tuleni se nacházejí nahoru a dolů na pobřeží Kalifornie, ve Spojených státech, a Baja California, v Mexiku, raději se scházejí na pobřežních ostrovech, spíše než na pevnině. Jižní druhy žijí v živinbohatých subantarktických a antarktických vodách chladného jižního oceánu a jsou největším ze všech druhů tuleňů.

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km

Diamond Center
Instructor Training Center
Instructor Training Center

{{ item.stateLong}}, {{item.countryLong}}

Affiliated dive site {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km


{{item.stats.loggedDives}} Logované ponory
Show affiliated training centers
Affiliated divecenter {{additionalItem.title}} {{additionalItem.distance}} km
No results/current events found. Please try another search term.

Objevte více podvodní divočiny

IMAGE © AdobeStock-Dmitry Kok

Tuleň leopardí - Sea Leopard

IMAGE © Alamy/Wildestanimal

Kosatka dravá - Killer Whale / Orca

  Prozkoumejte více podvodní život